Bamboe parasol

Bamboe parasol

Waterdichte parasol van gelakt papier

Thaise bamboe parasols zijn prachtige en unieke accessoires voor uw tuin of terras. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame bamboe en zijn handgemaakt door vaardige ambachtslieden uit Thailand. Deze parasols zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar bieden ook bescherming tegen de zon en regen.


Een van de grootste voordelen van een Thaise bamboe parasol is hun esthetische waarde. Ze zijn beschikbaar in een verscheidenheid van stijlen en kleuren, waardoor ze een geweldige toevoeging zijn aan elke tuin of terras. Ze voegen een vleugje exotische flair toe aan elke outdoor ruimte en zorgen voor een prachtige achtergrond voor elk gezellig samenzijn met vrienden en familie.


Daarnaast zijn deze parasols ook zeer functioneel. Bamboe is een natuurlijk materiaal dat waterdicht en sterk is, waardoor de parasol bestand is tegen weersinvloeden. Bovendien zijn ze gemakkelijk te verplaatsen en op te slaan wanneer ze niet in gebruik zijn.


In samenvatting, Thaise bamboe parasols zijn prachtige, unieke accessoires die zowel esthetische als functionele voordelen bieden. Ze zijn een geweldige manier om uw tuin of terras te verfraaien en beschermen tegen de zon en regen. Als u op zoek bent naar een stijlvolle en praktische parasol, dan is een Thaise bamboe parasol een geweldige keuze.De parasols zijn gemaakt van gelakt  papier en hierdoor waterdicht en UV bestendig. Ze worden handmatig gemaakt. Het ‘frame’ is van bamboe. Ze zijn ook verkrijgbaar als handparasol/paraplu  

 

    • Ø 125 cm, hoogte 200 cm, gewicht 2.0 kg
    • Ø 175 cm, hoogte 212 cm,  gewicht 3.0 kg
    • Ø 200 cm, hoogte 220 cm,  gewicht 4.0 kg
    • Ø 250 cm, hoogte 268 cm, gewicht 5.6 kg


Beschikbare kleuren.

Let op

Kleuren kunnen op foto's, beeldschermen en printmedia anders tonen dan "live" op de parasol zelf. De voorbeelden, en vooral ook kleurnamen zijn dus altijd met wat voorzichtigheid te benaderen. Als de kleur echt precies moet zijn, adviseren wij een fysiek kleurmonster aan te vragen.


Op aanvraag zijn andere kleuren beschikbaar.